villanyszerelés, villanyszerelő, villanyszerelö, vilanyszerelés, vilanyszerelő, vilanyszerelö
Pap Ferenc
06/20-9763-339
06 (1) 951-0095

Ügyfeleink véleménye

Tisztelt Air-Watt!

Köszönetet szeretnénk mondani Önöknek, hogy a 2009-es lakásfelújításunk alkalmával a villanyszerelés munkákat olyan gyorsan és profi módon végezték el.
Nagyon elégedett voltam a munkájukkal és ajánlani fogom cégüket az ismerőseimnek is!

Üdvözlettel: Nagy G. József


Nagyon megijedtünk, amikor tévénézés közben furcsa sercegő hangot kezdtünk el hallani, majd szikrázni kezdett a kapcsoló szekrény és pár órával később égett műanyag szag lett az egész lakásban. Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy ebben a helyzetben azonnal a segítségünkre sietett, elhárította a hibát és megmentette a kis családi fészkünket a katasztrófától!

Köszönettel: Bíró Marika


Kedves Ferenc!

Örülök, hogy Önt kértem fel a Budapest, IV. kerületi kis panellakásom elektromos hálózatának felújítására. Jó volt, hogy minden nap a megbeszélt időben érkezett, és a munka befejeztével rendet hagyott maga után! További sok sikert kívánok a munkájához!

Üdv.: Milán

 

Tartalom

Villanyszerelö Villanyszerelés garanciával Villanyszerelő Villanyszerelö Villámvédelem villanyszerelő Új építésű családi házak elektromos rendszerének kivitelezése, kivitelezés ElMÜ regisztrált vállalkozás Elektromos hálózat felújító villanyszerelő Régi lakások elektromos hálózatának felújítása és régi házak elektromos hálózatának felújítása villanyszerelő Áram vételi lehetőséget ideiglenes világítást biztosítunk Villanyszerelö Budapesten Villanyszerelő díjtalan kiszállás tehát villanyszerelő Budapest I. kerület, Villanyszerelő villanyszerelő villanyszerelő Profi villanyszerelőt keresek Áram vételi lehetőséget ideiglenes világítást biztosítunk Villanyszerelő szakember Budapest XVII. kerület Budapest IV. ker Gyenge áramú berendezések Elektromos meghibásodás bejelentése Lámpatest biztosító tábla Villanyszerelö Villanyszerelő XIX. kerület Elektromos hálózat felújítása Budapesten földelés
 
Air-Watt Komplex Kft.: Cégünk bemutatkozik

Cégadatok:

Cég név: Air-Watt Komplex Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-888901Elérhetőség:

Mobil telefonszám: 06/20-9763-339
Vezetékes telefonszám: 06 (1) 951-0095
E-mail cím:
Web: www.airwatt.hu


Cégtörténet:

Az Airwatt 1996-ban jött létre. Az elmúlt 25 évben számos, sikeres villanyszerelői projektjeink által váltunk népszerűvé megrendelőink körében. Fő profilunk elektromos hálózatok kiépítése, felújítása, hibaelhárítás. (A szolgáltatásainkról bővebben itt olvashat.)


AirWatt - Cégtörténet

Az Air-Watt villanyszerelő szakemberei folyamatos továbbképzésben részesülnek, annak érdekében, hogy kiemelkedő színvonalon tudják ellátni a szükséges feladatokat, valamint, hogy Ön minden tekintetben a lehető legjobb szolgáltatásban részesüljön!


A villanyszerelési feladatokhoz éppúgy hozzátartozik egy kapcsoló felszerelése, mint például egy lakás, vagy ház teljes villamos berendezésének szerelése. Ezért forduljon hozzánk bizalommal, akár egy kapcsoló cseréjére van szükség, esetleg a lakása teljes felújítására.


Elveink:

Elkötelezettek vagyunk a magas színvonalú villanyszerelői szolgáltatás nyújtása mellett! Fontos számunkra a felelősségteljesen elvégzett munka és az elégedett ügyfelek! Ezért fordítunk kiemelkedő hangsúlyt az Air-Watt villanyszerelő szakembereinek képzésére, továbbképzésére. A profin elvégzett munka mellett munkatársaink figyelnek arra, hogy az Önnel egyeztetett időpontban pontosan megérkezzenek, valamint, hogy tiszta, rendezett helyszínt hagyjanak maguk után.


Szívesen fogadjuk észrevételeit és kérdéseit a cégünket illetően, kíváncsiak vagyunk a véleményére! Amennyiben cégünkkel, szolgáltatásunkkal, villanyszerelési munkavégzésünkkel kapcsolatosan további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal! (A kérdését a Kapcsolat oldalon található form kitöltésével tudja elküldeni.)


Rólunk alkotott vélemények:

Büszkék vagyunk arra, hogy munkamorálunknak, minőségpolitikánknak és erőfeszítéseinknek köszönhetően ügyfeleink elégedettségükről biztosítottak! Fontos számunkra, hogy a szolgáltatásainkat igénybe vevők a jövőben is hasonlóan elégedettek legyenek és ezáltal tovább erősödjön cégünk jó hírneve!


Hívjon bizalommal, villanyszerelőink kézséggel állnak rendelkezésére!

Tisztelettel: Pap FerencVillanyszerelés   |    Rólunk   |    Hasznos tanácsok   |    Publikációk   |    Oldaltérkép