villanyszerelés, villanyszerelő, villanyszerelö, vilanyszerelés, vilanyszerelő, vilanyszerelö
Pap Ferenc
06/20-9763-339
06 (1) 951-0095

Ügyfeleink véleménye

Tisztelt Air-Watt!

Köszönetet szeretnénk mondani Önöknek, hogy a 2009-es lakásfelújításunk alkalmával a villanyszerelés munkákat olyan gyorsan és profi módon végezték el.
Nagyon elégedett voltam a munkájukkal és ajánlani fogom cégüket az ismerőseimnek is!

Üdvözlettel: Nagy G. József


Nagyon megijedtünk, amikor tévénézés közben furcsa sercegő hangot kezdtünk el hallani, majd szikrázni kezdett a kapcsoló szekrény és pár órával később égett műanyag szag lett az egész lakásban. Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy ebben a helyzetben azonnal a segítségünkre sietett, elhárította a hibát és megmentette a kis családi fészkünket a katasztrófától!

Köszönettel: Bíró Marika


Kedves Ferenc!

Örülök, hogy Önt kértem fel a Budapest, IV. kerületi kis panellakásom elektromos hálózatának felújítására. Jó volt, hogy minden nap a megbeszélt időben érkezett, és a munka befejeztével rendet hagyott maga után! További sok sikert kívánok a munkájához!

Üdv.: Milán

 

Tartalom

Elektromos hálózat felújító villanyszerelő ELMÜ, ÉMÁSZ, DÉMÁSZ, EON ügyintézés Villanyszerelő XX. kerület Kapcsolók konnektorok elhelyezése Olcsó villanyszerelés Modern villanyszerelés Villanyszerelő Budapest X. kerület Villanyszerelő szakember Budapest XVII. kerület villanyszerelö Fő elosztók és vezetékek cseréje Olcsó villanyszerelés villanyszerelő villanyszerelő IV. ker Elektromos hálózat Profi villanyszerelőt keresek Védőcsöveket dobozokat vezetékeket elhelyezztük villanyszerelő Villanyszerelő XXI. kerület villanyszerelők Fő elosztók és vezetékek cseréje Szerelvények lámpatestek beszerelése Villanyszerelö Budapest, IV. kerület villám védelem Villanyszerelési tanácsok Villanyszerelő IV. kerület Villanyszerelő Villanyszerelő XX. kerület Elektromos hálózat felújítása Budapesten Villanyszerelő Budapest VIII. kerület Villanyszerelő XXI. kerület villanyszerelők Villanyszerelő Villanyszerelő XX. kerület
 
Hasznos tanácsok a villanyszerelésről

FONTOS!

Villanyt szerelni csak kellő ismeretek birtokában szabad. Ha valaki mindezek nélkül fog ilyen munkához, akkor nemcsak az kétséges, hogy eredményes lesz-e a szerelése, hanem veszélynek teszi ki önmagát és másokat. A villanyszerelés esetében nem jó kísérletezni, mert megrázhatja az áram, bízza inkább villanyszerelő szakemberre!


Fontos tanácsok szerelésekhez:
Otthonunkban, munkahelyünkön adódnak olyan alkalmak, amikor meghibásodik valami és úgy gondoljuk, hogy az adott villanyszerelési probléma olyan csekély, hogy saját magunk képesek vagyunk orvosolni és nem kérjük villanyszerelő szakember segítségét.
Mielőtt az ilyen jellegű feladatok megoldásához segítséget nyújtanánk érdemes egy pár dolgot tisztázni.


AirWatt - Fontos tanácsok szerelésekhez

Egy villanyszerelési feladat csekélynek való nyilvánítása a megfelelő ismeretek hiányában felelőtlenség lehet, tehát mindenképp érdemes előtte szakember véleményét is kikérni, konzultálni.

A villanyszerelési munkák mind rendkívül veszélyesek. Baleset következhet be villanyszerelési alapismeretek hiányában, munkarutin hiányában, figyelmetlenségből, esetleg, mert valamit elfelejtünk. Egyrészt veszélybe sodorjuk a feladatellátás során a saját testi épségünket, másrészről ha nem jól oldottuk meg a problémát, akkor lehet, hogy később következik be robbanás, tűzeset, vagy egyéb nem kívánt életveszélyes helyzet. Szerencsés esetben, ha nem sérül meg senki, akkor is komoly anyagi károk keletkezhetnek az ingatlanunkban, értéktárgyainkban. Így azáltal, hogy nem hívtunk villanyszerelőt, nem spóroltunk, hanem további anyagi terheket és bosszúságot okoztunk magunknak.Amennyiben mégis úgy dönt, hogy saját kezűleg nekilát a meghibásodás megjavításának, kérem mindenképp ügyeljen a következőkre:

Rendelkezzen alapvető villanyszerelési alapismeretekkel, tájékozódjon ezekről villanyszerelő szakembertől,
Legyen megfelelő védőfelszerelése, amelyben dolgozik (pl. védőkesztyű, száraz műanyag talpú lábbeli),
Fontos, hogy megfelelő minőségű eszközökkel és szerszámokkal dolgozzon,
Feszültségmérővel, fáziskémlelővel ellenőrizze az áramkörökben a feszültség jelenlétét! A 230V-os feszültség halálos kimenetelű balesetet okozhat!
A főbiztosító lekapcsolásával feszültségmentesítsük a lakás áramköreit!
Lehetőleg földelt eszközöket használjunk.
Csak a szerelések befejezését követően helyezzük feszültség alá az áramköröket.Hasznos tanácsok a mindennapi életben:

A biztosítékokat és áramköröket ne terheljük le túlzott mértékben (megoldás erre az áramkör megszakítók
Lehetőleg ne használjon hosszabbítókat vagy időszakosan húzza ki, vagy használjon ott is kismegszakítót!
Villanykörték, elektromos berendezések közelébe (különösen, amelyek képesek felmelegedni, felizzani) ne hagyjon gyúlékony anyagokat, vagy olyat, ami megolvad, felforrósodik!
Villanyszerelő szakemberrel bizonyos időszakonként ellenőriztesse lakhelye villany hálózatát valamint készülékeit.
Túlmelegedések, rendellenes működés, furcsa égésre utaló szag esetén azonnal kapcsoljuk le a biztosítékokat és hívjuk ki a villanyszerelőt!
Vizes kézzel, nedves környezetbe ne használjunk elektromos berendezést!
Ne hagyjuk bekapcsolva elektromos készüléket ha eltávozunk otthonról.
Végezetül nem árt füstérzékelőt és poroltót beszerezni, valamint egy menekülési tervet készíteni.Az elektromos tűz különösen veszélyes lehet, hiszen ha falban alakul ki, akkor későn válik láthatóvá és némely esetekben robbanás is követi.Villanyszerelés   |    Rólunk   |    Hasznos tanácsok   |    Publikációk   |    Oldaltérkép