villanyszerelés, villanyszerelő, villanyszerelö, vilanyszerelés, vilanyszerelő, vilanyszerelö
Pap Ferenc
06/20-9763-339
06 (1) 951-0095

Ügyfeleink véleménye

Tisztelt Air-Watt!

Köszönetet szeretnénk mondani Önöknek, hogy a 2009-es lakásfelújításunk alkalmával a villanyszerelés munkákat olyan gyorsan és profi módon végezték el.
Nagyon elégedett voltam a munkájukkal és ajánlani fogom cégüket az ismerőseimnek is!

Üdvözlettel: Nagy G. József


Nagyon megijedtünk, amikor tévénézés közben furcsa sercegő hangot kezdtünk el hallani, majd szikrázni kezdett a kapcsoló szekrény és pár órával később égett műanyag szag lett az egész lakásban. Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy ebben a helyzetben azonnal a segítségünkre sietett, elhárította a hibát és megmentette a kis családi fészkünket a katasztrófától!

Köszönettel: Bíró Marika


Kedves Ferenc!

Örülök, hogy Önt kértem fel a Budapest, IV. kerületi kis panellakásom elektromos hálózatának felújítására. Jó volt, hogy minden nap a megbeszélt időben érkezett, és a munka befejeztével rendet hagyott maga után! További sok sikert kívánok a munkájához!

Üdv.: Milán

 

Tartalom

Villanyszerelő Profi villanyszerelőt keresek mérő órák cseréje, Érintésvédelem és földelési szolgáltatás Villanyszerelö Villanyszerelő, Budapet, IV. kerületben Olcsó villanyszerelés Villanyszerelés garanciával Profi villanyszerelőt keresek villanyszerelö Villanyszerelési tanácsok az AirWatt tudja mit jelent ez a fogalom, villanyszerelés Budapest IV kerületben Villanyszerelő Szerelvények Villanyszerelés garanciával Modern villanyszerelés, villanyszerelő XIV ker díjtalan kiszállás villanyszerelő kivitelezés földelés biztosító tábla zárlat Villanyszerelö Budapest IV. ker Társasház karbantartás Fő elosztók és vezetékek cseréje villanyszerelő Új építésű családi házak elektromos rendszerének kivitelezése, Villanyszerelő IV. kerület Panel lakás elektromos hálózatának felújítása Villanyszerelés garanciával
 
AirWatt - Partnerek

Partnereink:
Aabszerviz - www.aabszerviz.hu
Mixvill Kft. - www.mixvill.hu
Legrand Zrt. - www.legrand.hu
villanyszereles.lap.hu - http://villanyszereles.lap.hu
Villanyáruház - http://www.villanyaruhaz.hu
Villanyszerelés   |    Rólunk   |    Hasznos tanácsok   |    Publikációk   |    Oldaltérkép