villanyszerelés, villanyszerelő, villanyszerelö, vilanyszerelés, vilanyszerelő, vilanyszerelö
Pap Ferenc
06/20-9763-339
06 (1) 951-0095

Ügyfeleink véleménye

Tisztelt Air-Watt!

Köszönetet szeretnénk mondani Önöknek, hogy a 2009-es lakásfelújításunk alkalmával a villanyszerelés munkákat olyan gyorsan és profi módon végezték el.
Nagyon elégedett voltam a munkájukkal és ajánlani fogom cégüket az ismerőseimnek is!

Üdvözlettel: Nagy G. József


Nagyon megijedtünk, amikor tévénézés közben furcsa sercegő hangot kezdtünk el hallani, majd szikrázni kezdett a kapcsoló szekrény és pár órával később égett műanyag szag lett az egész lakásban. Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy ebben a helyzetben azonnal a segítségünkre sietett, elhárította a hibát és megmentette a kis családi fészkünket a katasztrófától!

Köszönettel: Bíró Marika


Kedves Ferenc!

Örülök, hogy Önt kértem fel a Budapest, IV. kerületi kis panellakásom elektromos hálózatának felújítására. Jó volt, hogy minden nap a megbeszélt időben érkezett, és a munka befejeztével rendet hagyott maga után! További sok sikert kívánok a munkájához!

Üdv.: Milán

 

Tartalom

villanyszerelés Budapest egész területén Villanyszerelő, Budapet, IV. kerületben Villanyszereléssel foglalkozó villanyszerelő szakember Budapesten Lámpa villanyszerelés XIV ker Elektromos hálózat felújítása Budapesten Villanyszerelő XVIII. kerület Villanyszerelési tanácsok ELMÜ, ÉMÁSZ, DÉMÁSZ, EON ügyintézés Kapcsolók konnektorok elhelyezése Panel elektromos hálózat felújítás villanyszerelö Villanyszerelő Budapest X. kerület Kapcsolók és konnektorok felszerelése díjtalan kiszállás villanyszerelő Villanyszerelő Budapest XII. kerület Panel alumínium hálózat cseréje Villámvédelem Villanyszerelö Elektromos rendszerek felújítása, Elektromos meghibásodás bejelentése Villanyszerelés garanciával Műszaki ellenőrzés társasházak és irodaházak elektromos karbantartása villám védelem villanyszerelés XIV ker Védőcsöveket dobozokat vezetékeket elhelyezztük Gyenge áramú berendezések, Villám elleni védelem Régi lakás villanyszerelése az AirWatt tudja mit jelent ez a fogalom, Konnektor szerelvényezés hibakeresés
 
AirWatt - Partnerek

Partnereink:
Aabszerviz - www.aabszerviz.hu
Mixvill Kft. - www.mixvill.hu
Legrand Zrt. - www.legrand.hu
villanyszereles.lap.hu - http://villanyszereles.lap.hu
Villanyáruház - http://www.villanyaruhaz.hu
Villanyszerelés   |    Rólunk   |    Hasznos tanácsok   |    Publikációk   |    Oldaltérkép