villanyszerelés, villanyszerelő, villanyszerelö, vilanyszerelés, vilanyszerelő, vilanyszerelö
Pap Ferenc
06/20-9763-339
06 (1) 951-0095

Ügyfeleink véleménye

Tisztelt Air-Watt!

Köszönetet szeretnénk mondani Önöknek, hogy a 2009-es lakásfelújításunk alkalmával a villanyszerelés munkákat olyan gyorsan és profi módon végezték el.
Nagyon elégedett voltam a munkájukkal és ajánlani fogom cégüket az ismerőseimnek is!

Üdvözlettel: Nagy G. József


Nagyon megijedtünk, amikor tévénézés közben furcsa sercegő hangot kezdtünk el hallani, majd szikrázni kezdett a kapcsoló szekrény és pár órával később égett műanyag szag lett az egész lakásban. Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy ebben a helyzetben azonnal a segítségünkre sietett, elhárította a hibát és megmentette a kis családi fészkünket a katasztrófától!

Köszönettel: Bíró Marika


Kedves Ferenc!

Örülök, hogy Önt kértem fel a Budapest, IV. kerületi kis panellakásom elektromos hálózatának felújítására. Jó volt, hogy minden nap a megbeszélt időben érkezett, és a munka befejeztével rendet hagyott maga után! További sok sikert kívánok a munkájához!

Üdv.: Milán

 

Tartalom

Profi villanyszerelőt keresek Villanyszerelő IV. kerület Panel alumínium hálózat cseréje ElMÜ regisztrált vállalkozás Villanyszerelö Villanyszerelő Budapest XIV. kerület zárlat Lámpa Kapcsolók és konnektorok felszerelése Villanyszerelő, Budapet, IV. kerületben villanyszerelő IV. ker villanyszerelés Budapest egész területén Lámpatest biztosító tábla Lámpatestek felszerelése és lámpatestek cseréje Olcsó villanyszerelés ElMÜ regisztrált vállalkozás villanyszerelő Lámpatest biztosító tábla földelés Villanyszerelö Budapesten Gyenge áramú berendezések villanyszerelő Modern villanyszerelés Villámvédelem Villanyszerelő IV. kerület Lámpatest biztosító tábla Villanyszerelő a fővárosban, Régi lakás villanyszerelése Villanyszerelö Budapest, IV. kerület Villanyszerelő szakember Budapest XVII. kerület Műszaki ellenőrzés társasházak és irodaházak elektromos karbantartása
 
AirWatt - Partnerek

Partnereink:
Aabszerviz - www.aabszerviz.hu
Mixvill Kft. - www.mixvill.hu
Legrand Zrt. - www.legrand.hu
villanyszereles.lap.hu - http://villanyszereles.lap.hu
Villanyáruház - http://www.villanyaruhaz.hu
Villanyszerelés   |    Rólunk   |    Hasznos tanácsok   |    Publikációk   |    Oldaltérkép