villanyszerelés, villanyszerelő, villanyszerelö, vilanyszerelés, vilanyszerelő, vilanyszerelö
Pap Ferenc
06/20-9763-339
06 (1) 951-0095

Ügyfeleink véleménye

Tisztelt Air-Watt!

Köszönetet szeretnénk mondani Önöknek, hogy a 2009-es lakásfelújításunk alkalmával a villanyszerelés munkákat olyan gyorsan és profi módon végezték el.
Nagyon elégedett voltam a munkájukkal és ajánlani fogom cégüket az ismerőseimnek is!

Üdvözlettel: Nagy G. József


Nagyon megijedtünk, amikor tévénézés közben furcsa sercegő hangot kezdtünk el hallani, majd szikrázni kezdett a kapcsoló szekrény és pár órával később égett műanyag szag lett az egész lakásban. Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy ebben a helyzetben azonnal a segítségünkre sietett, elhárította a hibát és megmentette a kis családi fészkünket a katasztrófától!

Köszönettel: Bíró Marika


Kedves Ferenc!

Örülök, hogy Önt kértem fel a Budapest, IV. kerületi kis panellakásom elektromos hálózatának felújítására. Jó volt, hogy minden nap a megbeszélt időben érkezett, és a munka befejeztével rendet hagyott maga után! További sok sikert kívánok a munkájához!

Üdv.: Milán

 

Tartalom

Régi lakások elektromos hálózatának felújítása és régi házak elektromos hálózatának felújítása földelés Villanyszerelö Budapesten Olcsó villanyszerelés Villanyszerelő IV. ker Villanyszerelési hasznos tanácsok Villanyszerelő Budapest XIV. kerület ElMÜ regisztrált vállalkozás Villanyszereléssel foglalkozó villanyszerelő szakember Budapesten Szerelvények Műszaki ellenőrzés társasházak és irodaházak elektromos karbantartása Mérő műhely Villanyszerelő XVIII. kerület Fő elosztók és vezetékek cseréje Villanyszerelés tanácsok Villámvédelem Villanyszerelö Budapest, IV. kerület Villanyszerelö Villanyszerelő Budapest XII. kerület földelés Modern villanyszerelés, Fő elosztók és vezetékek cseréje Régi lakások elektromos hálózatának felújítása zárlat Villanyszerelő szakember Budapest XVII. kerület mérő órák cseréje, Elektromos meghibásodás bejelentése Villanyszerelö Budapest, IV. kerület Villanyszerelés tanácsok ELMÜ ügyintézés,
 
AirWatt - Partnerek

Partnereink:
Aabszerviz - www.aabszerviz.hu
Mixvill Kft. - www.mixvill.hu
Legrand Zrt. - www.legrand.hu
villanyszereles.lap.hu - http://villanyszereles.lap.hu
Villanyáruház - http://www.villanyaruhaz.hu
Villanyszerelés   |    Rólunk   |    Hasznos tanácsok   |    Publikációk   |    Oldaltérkép