villanyszerelés, villanyszerelő, villanyszerelö, vilanyszerelés, vilanyszerelő, vilanyszerelö
Pap Ferenc
06/20-9763-339
06 (1) 951-0095

Ügyfeleink véleménye

Tisztelt Air-Watt!

Köszönetet szeretnénk mondani Önöknek, hogy a 2009-es lakásfelújításunk alkalmával a villanyszerelés munkákat olyan gyorsan és profi módon végezték el.
Nagyon elégedett voltam a munkájukkal és ajánlani fogom cégüket az ismerőseimnek is!

Üdvözlettel: Nagy G. József


Nagyon megijedtünk, amikor tévénézés közben furcsa sercegő hangot kezdtünk el hallani, majd szikrázni kezdett a kapcsoló szekrény és pár órával később égett műanyag szag lett az egész lakásban. Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy ebben a helyzetben azonnal a segítségünkre sietett, elhárította a hibát és megmentette a kis családi fészkünket a katasztrófától!

Köszönettel: Bíró Marika


Kedves Ferenc!

Örülök, hogy Önt kértem fel a Budapest, IV. kerületi kis panellakásom elektromos hálózatának felújítására. Jó volt, hogy minden nap a megbeszélt időben érkezett, és a munka befejeztével rendet hagyott maga után! További sok sikert kívánok a munkájához!

Üdv.: Milán

 

Tartalom

Szerelvények lámpatestek beszerelése Régi lakás villanyszerelése Modern villanyszerelés, Gyenge áramú berendezések, Villanyszerelő Budapest XII. kerület Villanyszerelö Villanyszerelő Budapest IV. ker Panel lakás elektromos hálózatának felújítása Társasház karbantartás villanyszerelő Villanyszerelő XIX. kerület Villámvédelem Villanyszerelö elektromos hálózat felújítása Villanyszerelési tanácsok Áram vételi lehetőséget ideiglenes világítást biztosítunk zárlat Érintévédelem Konnektor szerelvényezés hibakeresés Kapcsolók konnektorok elhelyezése villám védelem Villanyszerelés tanácsok Panel alumínium hálózat cseréje villanyszerelő elektromos hálózat felújítása Villanyszerelő Budapest X. kerület Régi lakások elektromos hálózatának felújítása Villanyszerelő XVIII. kerület Olcsó villanyszerelés Régi lakások elektromos hálózatának felújítása és régi házak elektromos hálózatának felújítása Társasház karbantartás
 

Szívesen fogadjuk észrevételeit és kérdéseit cégünket, szolgáltatásainkat illetően! Kíváncsiak vagyunk az Ön véleményére, tapasztalataira, javaslataira. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a lehető legrövidebb időn belül válaszoljuk kérdéseire!

Annak érdekében, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban fel tudja venni velünk a kapcsolatot, több lehetőséget is biztosítunk az értesítésünkre:


Elérhetőségeink:

Mobil telefonszám: 06/20-9763-339
Telefon / Fax: 06 (1) 951-0095
Online hibabejelentő adatlap kitöltésével is megrendelhető a szolgáltatásunk: ONLINE HIBABEJELENTÉS
E-mail cím:
Küldje el üzenetét online felületünkön keresztül!


(*) Üzenetküldő neve:
(*)Címe:
(*)E-mail címe:
(*)Telefonszáma:
(*)Üzenet szövege:
Küldjön egy példányt Önnek is?
(*)= Kötelező


A készülékének meghibásodásáról könnyen, gyorsan, díjmentesen tud értesíteni minket a weboldalunkon található hibabejelentő űrlap segítségével is!


Cégünk számára a legfontosabb az elégedett ügyfelek! A magasan képzett, gyakorlattal rendelkező, jó szaktudású villanyszerelő kollégák mellett különös figyelmet fordítunk arra, hogy folyamatosan elérhetőek legyünk az Ön számára díjtalanul is! Fontosnak tartjuk, hogy a készülékének meghibásodásához megfelelő szerelő megtalálása és megrendelése ne jelentsen Önnek költséget, illetve, hogy a villanyszerelővel bármilyen kérdése esetén díjtalanul tudjon kapcsolatot tartani, konzultálni.

Bízunk benne, hogy Önt is az elégedett ügyfeleink táborában üdvözölhetjük!Villanyszerelés   |    Rólunk   |    Hasznos tanácsok   |    Publikációk   |    Oldaltérkép