villanyszerelés, villanyszerelő, villanyszerelö, vilanyszerelés, vilanyszerelő, vilanyszerelö
Pap Ferenc
06/20-9763-339
06 (1) 951-0095

Ügyfeleink véleménye

Tisztelt Air-Watt!

Köszönetet szeretnénk mondani Önöknek, hogy a 2009-es lakásfelújításunk alkalmával a villanyszerelés munkákat olyan gyorsan és profi módon végezték el.
Nagyon elégedett voltam a munkájukkal és ajánlani fogom cégüket az ismerőseimnek is!

Üdvözlettel: Nagy G. József


Nagyon megijedtünk, amikor tévénézés közben furcsa sercegő hangot kezdtünk el hallani, majd szikrázni kezdett a kapcsoló szekrény és pár órával később égett műanyag szag lett az egész lakásban. Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy ebben a helyzetben azonnal a segítségünkre sietett, elhárította a hibát és megmentette a kis családi fészkünket a katasztrófától!

Köszönettel: Bíró Marika


Kedves Ferenc!

Örülök, hogy Önt kértem fel a Budapest, IV. kerületi kis panellakásom elektromos hálózatának felújítására. Jó volt, hogy minden nap a megbeszélt időben érkezett, és a munka befejeztével rendet hagyott maga után! További sok sikert kívánok a munkájához!

Üdv.: Milán

 

Tartalom

Régi ház villanyszerelése Mérő műhely villanyszerelö Villanyszerelő Budapest VII. kerület Gyenge áramú berendezések, villanyszerelö villanyszerelő XIV ker tehát villanyszerelő Budapest I. kerület, Villámvédelem Modern villanyszerelés, Villanyszerelő, Budapet, IV. kerületben Villanyszerelő XX. kerület villanyszerelő kivitelezés Elektromos hálózat felújító villanyszerelő Kapcsolók konnektorok elhelyezése Régi lakás villanyszerelése villám védelem Elektromos hálózat felújítása Budapest, IV. kerület Elektromos meghibásodás bejelentése Villanyszerelő, Budapet, IV. kerületben ELMÜ ügyintézés, villanyszerelö Panel lakás elektromos hálózatának felújítása Villanyszerelő XXI. kerület villanyszerelők villanyszerelő IV. ker zárlat Lámpatestek felszerelése és lámpatestek cseréje Villanyszerelési hasznos tanácsok Villanyszerelö Elektromos rendszerek felújítása, Villanyszerelö Budapest IV. ker
 

Szívesen fogadjuk észrevételeit és kérdéseit cégünket, szolgáltatásainkat illetően! Kíváncsiak vagyunk az Ön véleményére, tapasztalataira, javaslataira. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a lehető legrövidebb időn belül válaszoljuk kérdéseire!

Annak érdekében, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban fel tudja venni velünk a kapcsolatot, több lehetőséget is biztosítunk az értesítésünkre:


Elérhetőségeink:

Mobil telefonszám: 06/20-9763-339
Telefon / Fax: 06 (1) 951-0095
Online hibabejelentő adatlap kitöltésével is megrendelhető a szolgáltatásunk: ONLINE HIBABEJELENTÉS
E-mail cím:
Küldje el üzenetét online felületünkön keresztül!


(*) Üzenetküldő neve:
(*)Címe:
(*)E-mail címe:
(*)Telefonszáma:
(*)Üzenet szövege:
Küldjön egy példányt Önnek is?
(*)= Kötelező


A készülékének meghibásodásáról könnyen, gyorsan, díjmentesen tud értesíteni minket a weboldalunkon található hibabejelentő űrlap segítségével is!


Cégünk számára a legfontosabb az elégedett ügyfelek! A magasan képzett, gyakorlattal rendelkező, jó szaktudású villanyszerelő kollégák mellett különös figyelmet fordítunk arra, hogy folyamatosan elérhetőek legyünk az Ön számára díjtalanul is! Fontosnak tartjuk, hogy a készülékének meghibásodásához megfelelő szerelő megtalálása és megrendelése ne jelentsen Önnek költséget, illetve, hogy a villanyszerelővel bármilyen kérdése esetén díjtalanul tudjon kapcsolatot tartani, konzultálni.

Bízunk benne, hogy Önt is az elégedett ügyfeleink táborában üdvözölhetjük!Villanyszerelés   |    Rólunk   |    Hasznos tanácsok   |    Publikációk   |    Oldaltérkép