villanyszerelés, villanyszerelő, villanyszerelö, vilanyszerelés, vilanyszerelő, vilanyszerelö
Pap Ferenc
06/20-9763-339
06 (1) 951-0095

Ügyfeleink véleménye

Tisztelt Air-Watt!

Köszönetet szeretnénk mondani Önöknek, hogy a 2009-es lakásfelújításunk alkalmával a villanyszerelés munkákat olyan gyorsan és profi módon végezték el.
Nagyon elégedett voltam a munkájukkal és ajánlani fogom cégüket az ismerőseimnek is!

Üdvözlettel: Nagy G. József


Nagyon megijedtünk, amikor tévénézés közben furcsa sercegő hangot kezdtünk el hallani, majd szikrázni kezdett a kapcsoló szekrény és pár órával később égett műanyag szag lett az egész lakásban. Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy ebben a helyzetben azonnal a segítségünkre sietett, elhárította a hibát és megmentette a kis családi fészkünket a katasztrófától!

Köszönettel: Bíró Marika


Kedves Ferenc!

Örülök, hogy Önt kértem fel a Budapest, IV. kerületi kis panellakásom elektromos hálózatának felújítására. Jó volt, hogy minden nap a megbeszélt időben érkezett, és a munka befejeztével rendet hagyott maga után! További sok sikert kívánok a munkájához!

Üdv.: Milán

 

Tartalom

Villanyszerelő, Budapet, IV. kerületben Panel lakások felújítása, villanyszerelés Budapesten Villanyszerelö Budapest IV. ker Villanyszereléssel foglalkozó villanyszerelő szakember Budapesten Villanyszerelő szakember Budapest XVII. kerület Panel lakás elektromos hálózatának felújítása Fő elosztók és vezetékek cseréje Villanyszerelő szakember Budapest XVII. kerület Villanyszerelő XXI. kerület villanyszerelők elektromos hálózat felújítása Villanyszerelő, Budapet, IV. kerületben Profi villanyszerelőt keresek Villanyszerelő IV. kerület Olcsó villanyszerelés Régi lakás villanyszerelése villanyszerelö biztosító tábla Villanyszerelési hasznos tanácsok Régi lakások elektromos hálózatának felújítása Modern villanyszerelés, Elektromos hálózat felújító villanyszerelő Új építésű családi házak elektromos rendszerének kivitelezése, Villanyszerelő Budapest VII. kerület Érintésvédelem és földelési szolgáltatás Kapcsolók konnektorok elhelyezése Elektromos rendszerek felújítása, villanyszerelő Villanyzerelő Budapest elektromos hálózat felújítása Szerelvények lámpatestek beszerelése Profi villanyszerelőt keresek
 

Szívesen fogadjuk észrevételeit és kérdéseit cégünket, szolgáltatásainkat illetően! Kíváncsiak vagyunk az Ön véleményére, tapasztalataira, javaslataira. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a lehető legrövidebb időn belül válaszoljuk kérdéseire!

Annak érdekében, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban fel tudja venni velünk a kapcsolatot, több lehetőséget is biztosítunk az értesítésünkre:


Elérhetőségeink:

Mobil telefonszám: 06/20-9763-339
Telefon / Fax: 06 (1) 951-0095
Online hibabejelentő adatlap kitöltésével is megrendelhető a szolgáltatásunk: ONLINE HIBABEJELENTÉS
E-mail cím:
Küldje el üzenetét online felületünkön keresztül!


(*) Üzenetküldő neve:
(*)Címe:
(*)E-mail címe:
(*)Telefonszáma:
(*)Üzenet szövege:
Küldjön egy példányt Önnek is?
(*)= Kötelező


A készülékének meghibásodásáról könnyen, gyorsan, díjmentesen tud értesíteni minket a weboldalunkon található hibabejelentő űrlap segítségével is!


Cégünk számára a legfontosabb az elégedett ügyfelek! A magasan képzett, gyakorlattal rendelkező, jó szaktudású villanyszerelő kollégák mellett különös figyelmet fordítunk arra, hogy folyamatosan elérhetőek legyünk az Ön számára díjtalanul is! Fontosnak tartjuk, hogy a készülékének meghibásodásához megfelelő szerelő megtalálása és megrendelése ne jelentsen Önnek költséget, illetve, hogy a villanyszerelővel bármilyen kérdése esetén díjtalanul tudjon kapcsolatot tartani, konzultálni.

Bízunk benne, hogy Önt is az elégedett ügyfeleink táborában üdvözölhetjük!Villanyszerelés   |    Rólunk   |    Hasznos tanácsok   |    Publikációk   |    Oldaltérkép