villanyszerelés, villanyszerelő, villanyszerelö, vilanyszerelés, vilanyszerelő, vilanyszerelö
Pap Ferenc
06/20-9763-339
06 (1) 951-0095

Ügyfeleink véleménye

Tisztelt Air-Watt!

Köszönetet szeretnénk mondani Önöknek, hogy a 2009-es lakásfelújításunk alkalmával a villanyszerelés munkákat olyan gyorsan és profi módon végezték el.
Nagyon elégedett voltam a munkájukkal és ajánlani fogom cégüket az ismerőseimnek is!

Üdvözlettel: Nagy G. József


Nagyon megijedtünk, amikor tévénézés közben furcsa sercegő hangot kezdtünk el hallani, majd szikrázni kezdett a kapcsoló szekrény és pár órával később égett műanyag szag lett az egész lakásban. Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy ebben a helyzetben azonnal a segítségünkre sietett, elhárította a hibát és megmentette a kis családi fészkünket a katasztrófától!

Köszönettel: Bíró Marika


Kedves Ferenc!

Örülök, hogy Önt kértem fel a Budapest, IV. kerületi kis panellakásom elektromos hálózatának felújítására. Jó volt, hogy minden nap a megbeszélt időben érkezett, és a munka befejeztével rendet hagyott maga után! További sok sikert kívánok a munkájához!

Üdv.: Milán

 

Tartalom

Gyenge áramú berendezések, villanyszerelés XIV ker Szerelvények lámpatestek beszerelése Villanyszerelő, Budapet, IV. kerületben Társasház karbantartás villanyszerelö Villanyszerelő a fővárosban, Villanyszerelő XX. kerület villám védelem Villanyszerelő, Budapet, IV. kerületben Elektromos hálózat felújító villanyszerelő Védőcsöveket dobozokat vezetékeket elhelyezztük Villanyszerelő Budapest XIV. kerület földelés Mérő műhely Lámpatestek felszerelése és lámpatestek cseréje Villanyszerelő Villanyszerelő szakember Budapest XVII. kerület Áram vételi lehetőséget ideiglenes világítást biztosítunk Budapest IV. ker Elektromos hálózat felújítása Budapest, IV. kerület az AirWatt tudja mit jelent ez a fogalom, Villanyszerelö Budapest Villanyszerelö Budapesten Panel lakás elektromos hálózatának felújítása Villanyszereléssel foglalkozó villanyszerelő szakember Budapesten Elektromos hálózat Villanyszerelő Lámpatest Panel alumínium hálózat cseréje
 
Air-Watt Kft. - Oldaltérkép

Oldaltérkép

Villanyszerelés - Főoldal | Air-Watt Komplex Kft.
Rólunk - Air-Watt Komplex Kft. Villanyszerelés és kivitelezés bemutatkozása
Kapcsolat - Villanyszerelés Budapesten és vonzáskörzetében
Meghibásodás bejelentése - Villanyszerelőre van szüksége?
Hasznos tanácsok - Hasznos tanácsok a villanyszerelésről
Partnerek Air-Watt Komplex Kft. - Partnerek
Publikációk - Villanyszereléssel kapcsolatos hírek, érdekességek
Villanyszerelés   |    Rólunk   |    Hasznos tanácsok   |    Publikációk   |    Oldaltérkép