villanyszerelés, villanyszerelő, villanyszerelö, vilanyszerelés, vilanyszerelő, vilanyszerelö
Pap Ferenc
06/20-9763-339
06 (1) 951-0095

Ügyfeleink véleménye

Tisztelt Air-Watt!

Köszönetet szeretnénk mondani Önöknek, hogy a 2009-es lakásfelújításunk alkalmával a villanyszerelés munkákat olyan gyorsan és profi módon végezték el.
Nagyon elégedett voltam a munkájukkal és ajánlani fogom cégüket az ismerőseimnek is!

Üdvözlettel: Nagy G. József


Nagyon megijedtünk, amikor tévénézés közben furcsa sercegő hangot kezdtünk el hallani, majd szikrázni kezdett a kapcsoló szekrény és pár órával később égett műanyag szag lett az egész lakásban. Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy ebben a helyzetben azonnal a segítségünkre sietett, elhárította a hibát és megmentette a kis családi fészkünket a katasztrófától!

Köszönettel: Bíró Marika


Kedves Ferenc!

Örülök, hogy Önt kértem fel a Budapest, IV. kerületi kis panellakásom elektromos hálózatának felújítására. Jó volt, hogy minden nap a megbeszélt időben érkezett, és a munka befejeztével rendet hagyott maga után! További sok sikert kívánok a munkájához!

Üdv.: Milán

 

Tartalom

az AirWatt tudja mit jelent ez a fogalom, Villanyszerelő díjtalan kiszállás Villanyszerelő XX. kerület Villanyszerelő IV. kerület villanyszerelés XIV ker Villanyszerelési hasznos tanácsok Régi lakás villanyszerelése Villanyszerelés tanácsok Villanyszerelő Védőcsöveket dobozokat vezetékeket elhelyezztük Régi lakás villanyszerelése Védőcsöveket dobozokat vezetékeket elhelyezztük Villanyszerelö Budapesten Villanyszerelő IV. kerület Villanyszerelési tanácsok Panel elektromos hálózat felújítás Villanyszerelö Budapesten Mérőórák kialakítása, Elektromos hálózat villám védelem villanyszerelö villám védelem régi házak elektromos hálózatának felújítása Áram vételi lehetőséget ideiglenes világítást biztosítunk Villanyszerelő, Budapet, IV. kerületben Áram vételi lehetőséget ideiglenes világítást biztosítunk Műszaki ellenőrzés társasházak és irodaházak elektromos karbantartása villanyszerelő Panel alumínium hálózat cseréje villanyszerelés Budapest egész területén villám védelem
 


Villanyszerelés   |    Rólunk   |    Hasznos tanácsok   |    Publikációk   |    Oldaltérkép