villanyszerelés, villanyszerelő, villanyszerelö, vilanyszerelés, vilanyszerelő, vilanyszerelö
Pap Ferenc
06/20-9763-339
06 (1) 951-0095

Ügyfeleink véleménye

Tisztelt Air-Watt!

Köszönetet szeretnénk mondani Önöknek, hogy a 2009-es lakásfelújításunk alkalmával a villanyszerelés munkákat olyan gyorsan és profi módon végezték el.
Nagyon elégedett voltam a munkájukkal és ajánlani fogom cégüket az ismerőseimnek is!

Üdvözlettel: Nagy G. József


Nagyon megijedtünk, amikor tévénézés közben furcsa sercegő hangot kezdtünk el hallani, majd szikrázni kezdett a kapcsoló szekrény és pár órával később égett műanyag szag lett az egész lakásban. Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy ebben a helyzetben azonnal a segítségünkre sietett, elhárította a hibát és megmentette a kis családi fészkünket a katasztrófától!

Köszönettel: Bíró Marika


Kedves Ferenc!

Örülök, hogy Önt kértem fel a Budapest, IV. kerületi kis panellakásom elektromos hálózatának felújítására. Jó volt, hogy minden nap a megbeszélt időben érkezett, és a munka befejeztével rendet hagyott maga után! További sok sikert kívánok a munkájához!

Üdv.: Milán

 

Tartalom

Fő elosztók és vezetékek cseréje Érintésvédelem és földelési szolgáltatás Villanyszerelö Budapest Villanyszerelő díjtalan kiszállás Panel elektromos hálózat felújítás Fő elosztók és vezetékek cseréje Villanyszerelő Budapest XIV. kerület Kapcsolók konnektorok elhelyezése Villanyszerelési tanácsok Villanyszerelési hasznos tanácsok Új építésű családi házak elektromos rendszerének kivitelezése, villanyszerelés Budapest egész területén Kapcsolók konnektorok elhelyezése Panel alumínium hálózat cseréje Villanyszerelő IV. ker Társasház karbantartás Társasház karbantartás Profi villanyszerelőt keresek Villanyszerelő Budapest XII. kerület Villanyszerelő Budapest XV. kerület Elektromos hálózat felújítása Budapesten villám védelem villanyszerelő Villanyszerelési hasznos tanácsok Villanyszerelő Budapest XIV. kerület Kapcsolók és konnektorok felszerelése Villanyszerelési tanácsok Villámvédelem földelés ELMÜ, ÉMÁSZ, DÉMÁSZ, EON ügyintézés Érintésvédelem és földelési szolgáltatás ÉMÁSZ, ELMÜ, EON regisztrált villanyszerelő
 


Villanyszerelés   |    Rólunk   |    Hasznos tanácsok   |    Publikációk   |    Oldaltérkép