villanyszerelés, villanyszerelő, villanyszerelö, vilanyszerelés, vilanyszerelő, vilanyszerelö
Pap Ferenc
06/20-9763-339
06 (1) 951-0095

Ügyfeleink véleménye

Tisztelt Air-Watt!

Köszönetet szeretnénk mondani Önöknek, hogy a 2009-es lakásfelújításunk alkalmával a villanyszerelés munkákat olyan gyorsan és profi módon végezték el.
Nagyon elégedett voltam a munkájukkal és ajánlani fogom cégüket az ismerőseimnek is!

Üdvözlettel: Nagy G. József


Nagyon megijedtünk, amikor tévénézés közben furcsa sercegő hangot kezdtünk el hallani, majd szikrázni kezdett a kapcsoló szekrény és pár órával később égett műanyag szag lett az egész lakásban. Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy ebben a helyzetben azonnal a segítségünkre sietett, elhárította a hibát és megmentette a kis családi fészkünket a katasztrófától!

Köszönettel: Bíró Marika


Kedves Ferenc!

Örülök, hogy Önt kértem fel a Budapest, IV. kerületi kis panellakásom elektromos hálózatának felújítására. Jó volt, hogy minden nap a megbeszélt időben érkezett, és a munka befejeztével rendet hagyott maga után! További sok sikert kívánok a munkájához!

Üdv.: Milán

 

Tartalom

mérő órák áthelyezése Villámvédelem Elektromos rendszerek felújítása, földelés kivitelezés Kapcsolók konnektorok elhelyezése Régi lakások elektromos hálózatának felújítása és régi házak elektromos hálózatának felújítása Budapest IV. ker kivitelezés földelés Villanyszereléssel foglalkozó villanyszerelő szakember Budapesten Villanyszerelö Budapesten Villámvédelem Villanyszerelő Budapest XV. kerület Villanyszerelő Budapest XII. kerület Villanyszerelő XX. kerület Villanyszerelő Budapest XIV. kerület Mérő műhely Villám elleni védelem villanyszerelő kivitelezés villanyszerelés XIV ker Profi villanyszerelőt keresek Villámvédelem Elektromos rendszerek felújítása, Villanyszerelő, Budapet, IV. kerületben Villanyszerelési hasznos tanácsok Villanyszerelő XX. kerület Villanyszerelő Budapest X. kerület Panel lakások felújítása, villanyszerelés Budapesten Villanyszerelő IV. kerület
 

Villanyszerelő szakembereinket könnyen és gyorsan el tudja érni az on-line meghibásodás bejelentő form segítségével!
Ezen bejelentő használata megkönnyíti Ön számára, hogy milyen lényeges információkat kell megadnia.
Mivel a beérkező üzeneteket folyamatosan figyeljük, azonnal fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot további egyeztetések, pontosítások céljából.

A (*)-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező! Amennyiben Ön elmulasztja valamelyik *-gal jelölt mezőt kitölteni, a rendszerünk figyelmezteti, valamint amíg a szükséges adatokat nem adja meg, bejelentése nem érkezik meg hozzánk!


Meghibásodott az elektromos rendszere? Használja online hibajelentőnket!

(*) Bejelentő neve:
(*)Irányítószáma:
(*)Címe:
(*)E-mail címe:
(*)Telefonszáma:
Egyéb megjegyzés :
Küldjön egy példányt Önnek is?
(*)= Kötelező
Villanyszerelés   |    Rólunk   |    Hasznos tanácsok   |    Publikációk   |    Oldaltérkép