villanyszerelés, villanyszerelő, villanyszerelö, vilanyszerelés, vilanyszerelő, vilanyszerelö
Pap Ferenc
06/20-9763-339
06 (1) 951-0095

Ügyfeleink véleménye

Tisztelt Air-Watt!

Köszönetet szeretnénk mondani Önöknek, hogy a 2009-es lakásfelújításunk alkalmával a villanyszerelés munkákat olyan gyorsan és profi módon végezték el.
Nagyon elégedett voltam a munkájukkal és ajánlani fogom cégüket az ismerőseimnek is!

Üdvözlettel: Nagy G. József


Nagyon megijedtünk, amikor tévénézés közben furcsa sercegő hangot kezdtünk el hallani, majd szikrázni kezdett a kapcsoló szekrény és pár órával később égett műanyag szag lett az egész lakásban. Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy ebben a helyzetben azonnal a segítségünkre sietett, elhárította a hibát és megmentette a kis családi fészkünket a katasztrófától!

Köszönettel: Bíró Marika


Kedves Ferenc!

Örülök, hogy Önt kértem fel a Budapest, IV. kerületi kis panellakásom elektromos hálózatának felújítására. Jó volt, hogy minden nap a megbeszélt időben érkezett, és a munka befejeztével rendet hagyott maga után! További sok sikert kívánok a munkájához!

Üdv.: Milán

 

Tartalom

Olcsó villanyszerelés zárlat biztosító tábla villanyszerelés XIV ker villanyszerelö Új építésű családi házak elektromos rendszerének kivitelezése, villanyszerelés Budapest egész területén villanyszerelö Elektromos hálózat felújító villanyszerelő zárlat Villanyszerelési hasznos tanácsok Panel lakás elektromos hálózatának felújítása Villanyszerelő szakember Budapest XVII. kerület villanyszerelő Kapcsolók és konnektorok felszerelése ELMÜ, ÉMÁSZ, DÉMÁSZ, EON ügyintézés villám védelem elektromos hálózat felújítása Villanyszerelés garanciával Villanyszerelő, Budapet, IV. kerületben Villanyszerelési tanácsok Szerelvények lámpatestek beszerelése Villanyzerelő Budapest villanyszerelő Budapest V. kerület és villanyszerelő Budapest VI. kerület Villanyszerelő Budapest IV. kerület Budapest IV. ker ELMÜ, ÉMÁSZ, DÉMÁSZ, EON ügyintézés Villanyszerelö Budapest villanyszerelés Budapest egész területén Modern villanyszerelés, villanyszerelés XIV ker Elektromos hálózat felújítása Budapesten Budapest IV. ker
 

Villanyszerelő szakembereinket könnyen és gyorsan el tudja érni az on-line meghibásodás bejelentő form segítségével!
Ezen bejelentő használata megkönnyíti Ön számára, hogy milyen lényeges információkat kell megadnia.
Mivel a beérkező üzeneteket folyamatosan figyeljük, azonnal fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot további egyeztetések, pontosítások céljából.

A (*)-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező! Amennyiben Ön elmulasztja valamelyik *-gal jelölt mezőt kitölteni, a rendszerünk figyelmezteti, valamint amíg a szükséges adatokat nem adja meg, bejelentése nem érkezik meg hozzánk!


Meghibásodott az elektromos rendszere? Használja online hibajelentőnket!

(*) Bejelentő neve:
(*)Irányítószáma:
(*)Címe:
(*)E-mail címe:
(*)Telefonszáma:
Egyéb megjegyzés :
Küldjön egy példányt Önnek is?
(*)= Kötelező
Villanyszerelés   |    Rólunk   |    Hasznos tanácsok   |    Publikációk   |    Oldaltérkép